Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Reset

Πολιτική Απορρήτου

Εισαγωγή

Η Λογοθέτη Αικατερίνη (www.ekstasi-lingerie.gr) δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο των πελατών της και παίρνει στα σοβαρά την υποχρέωσή της ως προς την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων τους. Θα είμαστε σαφείς και ειλικρινείς όσον αφορά στα δεδομένα που συλλέγουμε και τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέγουμε.

Αυτή η πολιτική ορίζει τα εξής:

·  Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε λόγω της σχέσης σας με εμάς ως πελάτη και μέσω της χρήσης του ιστότοπου, των εφαρμογών για κινητά και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας.

·  Από πού λαμβάνουμε τα δεδομένα

·  Τι κάνουμε με αυτά τα δεδομένα

·  Πώς αποθηκεύουμε τα δεδομένα

·  Σε ποιον διαβιβάζουμε/γνωστοποιούμε αυτά τα δεδομένα

·  Πώς αντιμετωπίζουμε τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας

·  Πώς συμμορφωνόμαστε με τους κανόνες προστασίας των δεδομένων

Όλα τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται και υφίστανται επεξεργασία σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων της Ελλάδας  και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε

Προσωπικά δεδομένα είναι οποιαδήποτε πληροφορία σχετίζεται με εσάς και μας επιτρέπει να σας αναγνωρίζουμε, όπως το όνομα, τα στοιχεία επικοινωνίας, ο αριθμός κράτησης, τα στοιχεία πληρωμής και οι πληροφορίες που σχετίζονται με την πρόσβασή σας στον ιστότοπό μας.

Ενδέχεται να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα από εσάς όταν κάνετε αγορές μέσω του νόμιμου διαδικτυακού ηλεκτρονικού καταστήματος  μας , όταν δημιουργείτε κάρτα μέλους της εταιρίας μας, όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο μας και άλλους ιστότοπους προσβάσιμους μέσω του δικού μας, όταν συμμετέχετε σε έρευνα ή διαγωνισμό μας και όταν επικοινωνείτε μαζί μας.

Συγκεκριμένα, ενδέχεται να συλλέξουμε τις εξής κατηγορίες στοιχείων:

1.  Όνομα, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση email, αριθμός τηλεφώνου, αριθμός και στοιχεία διαβατηρίου ή άλλων αναγνωρισμένων εγγράφων ταυτοπροσωπίας, στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή άλλων μέσων πληρωμής

2.  Περαιτέρω πληροφορίες, οι οποίες περιλαμβάνουν το όνομα, την εθνικότητα, την ημερομηνία γέννησης, το φύλο και τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης και τη χώρα έκδοσης του διαβατηρίου ή της ταυτότητας

3  Πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου μας

4.  Επικοινωνίες που ανταλλάσσετε μαζί μας ή κατευθύνετε σε εμάς μέσω επιστολών, email, τσατ, κλήσεων και κοινωνικών δικτύων.

5.  Τοποθεσία, συμπεριλαμβανομένης της γεωγραφικής θέσης του υπολογιστή ή της συσκευής σας σε πραγματικό χρόνο μέσω GPS, Bluetooth, και της διεύθυνσης IP, καθώς και των τοποθεσιών hotspot Wi-Fi και πύργων κινητής τηλεφωνίας, που προέρχονται από τους χρήστες, σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε δυνατότητες βάσει τοποθεσίας και ενεργοποιείτε τις ρυθμίσεις υπηρεσιών τοποθεσίας στη συσκευή και τον υπολογιστή σας.

Πού, γιατί και για πόσο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Δεδομένα που συλλέγουμε απευθείας από εσάς κατά την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.ekstasi-lingerie.gr : Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση, Πόλη/Περιοχή, Τ.Κ, Κινητό Τηλέφωνο, E-mail, Ημερομηνία Γενεθλίων.

Επαλήθευση/Έλεγχος πιστωτικών καρτών ή άλλων μέσων πληρωμής: Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία πληρωμής σας για λόγους λογιστικής, χρέωσης και ελέγχου, καθώς και για την ανίχνευση ή την αποτροπή τυχόν περιστατικών απάτης.

Διοικητικοί ή νομικοί σκοποί: Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για στατιστική ανάλυση και ανάλυση μάρκετινγκ, δοκιμές συστημάτων, έρευνες πελατών, συντήρηση και ανάπτυξη, καθώς και για την αντιμετώπιση διαφορών ή αξιώσεων. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να πραγματοποιήσουμε τη δημιουργία προφίλ δεδομένων με τα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς για λόγους στατιστικής ανάλυσης και ανάλυσης μάρκετινγκ. Οποιαδήποτε δραστηριότητα δημιουργίας προφίλ θα πραγματοποιηθεί μόνο μετά τη συγκατάθεσή σας και καταβάλλοντας τη μεγαλύτερη προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι όλα τα δεδομένα στα οποία βασίζονται τα προφίλ αυτά είναι ακριβή. Με την παροχή προσωπικών δεδομένων συμφωνείτε ρητά ότι μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να πραγματοποιήσουμε δραστηριότητες δημιουργίας προφίλ, σύμφωνα με αυτή την Πολιτική Απορρήτου.

Επικοινωνία με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών: Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας, για να διαχειριζόμαστε τη σχέση μας μαζί σας ως πελάτη, να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να αναβαθμίζουμε την εμπειρία σας. 

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο όταν έχουμε νομική βάση για να το πράξουμε. Η νομική βάση εξαρτάται από τους λόγους που έχουμε συλλέξει και χρειαζόμαστε για να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Επίσης, ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους παρακάτω λόγους:

Επειδή μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα (π.χ. για σκοπούς μάρκετινγκ)

Αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων μέσω email, SMS ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων σχετικά με νέα προϊόντα και γενικές προσφορές.

Αποστολή ειδικότερων προσωποποιημένων προσφορών που ισχύουν αποκλειστικά για εσάς ως κατόχους της Κάρτας Μέλους και είναι ανάλογες με τις προτιμήσεις σας.

Για την προστασία της ζωής σας ή της ζωής άλλων (π.χ. σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης)

Μόνο άτομα ηλικίας από 18 ετών και άνω μπορούν να παρέχουν τη δική τους συγκατάθεση. Για παιδιά κάτω από αυτή την ηλικία απαιτείται η συγκατάθεση των γονέων ή των νόμιμων κηδεμόνων.

Δεν διατηρούμε τα δεδομένα σας για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από αυτό που είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο υποβάλλονται σε επεξεργασία. Για να καθορίσουμε το κατάλληλο χρονικό διάστημα διατήρησης, λαμβάνουμε υπ' όψη την ποσότητα, τη φύση και την ευαισθησία των προσωπικών δεδομένων, τους σκοπούς για τους οποίους τα επεξεργαζόμαστε και τη δυνατότητα να πετύχουμε τους σκοπούς αυτούς με άλλα μέσα.

Όταν δεν χρειαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα, τα διαγράφουμε ή τα καταστρέφουμε με ασφάλεια. Επίσης, λαμβάνουμε υπ' όψη εάν και πώς μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε με την πάροδο του χρόνου τα προσωπικά δεδομένα που χρησιμοποιούμε, καθώς και εάν μπορούμε να τα διατηρήσουμε ανώνυμα, ώστε να μην μπορούν πλέον να συσχετιστούν με εσάς ή να σας ταυτοποιήσουν. Σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να τα χρησιμοποιήσουμε χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση. 

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα κρυπτογραφούνται πριν την αποθήκευση τους στο σύστυμα μας και η επεξεργασία/χρήση τους είναι περιορισμένη μόνο στο διαβαθμισμένο προσωπικό της εταιρίας μας.

Ακολουθούμε αυστηρές διαδικασίες ασφαλείας κατά την αποθήκευση και γνωστοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και για την προστασία τους από τυχαία απώλεια, καταστροφή ή ζημία. Τα δεδομένα που μας παρέχετε προστατεύονται με τεχνολογία SSL (SecureSocketLayer - Ασφαλές Στρώμα Υποδοχών). Η τεχνολογία SSL αποτελεί τη βασική μέθοδο στον κλάδο κρυπτογράφησης προσωπικών πληροφοριών και στοιχείων πιστωτικών καρτών, για την εξασφάλιση της ασφαλούς μεταφοράς τους στο διαδίκτυο.

Όλα τα στοιχεία πληρωμών μεταβιβάζονται μέσω ασφαλούς σύνδεσης SSL σε μια αποκλειστική υποδομή δικτύου (MultiprotocolLabelSwitching - MPLS) και αποθηκεύονται σύμφωνα με τα Πρότυπα Ασφαλείας Δεδομένων του Κλάδου Καρτών Πληρωμής (PCI DSS).

Ενδέχεται να γνωστοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε αξιόπιστους τρίτους για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Απαιτούμε από όλα τα τρίτα μέρη να διαθέτουν τα κατάλληλα μέτρα τεχνικής και επιχειρησιακής ασφάλειας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ιρλανδίας και της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων. 

Διαβίβαση δεδομένων σε τρίτους

Τα προσωπικά σας δεδομένα διαβιβάζονται σε τρίτες εταιρίες (εκτελούσες την επεξεργασία), οι οποίες παρέχουν στην Εταιρία μας υπηρεσίες επικοινωνίας και ενεργούν για λογαριασμό ημών. Οι εν λόγω Εταιρίες λαμβάνουν τα ίδια μέτρα προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων με την Εταιρία μας και επεξεργάζονται τα δεδομένα σας μόνο στο πλαίσιο ρητής και έγγραφης εντολής μας. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση κατά την οποία απαιτηθεί η διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε άλλη Εταιρία για οποιονδήποτε άλλο σκοπό επεξεργασίας, θα σας γνωστοποιήσουμε προηγουμένως τη σχετική διαβίβαση. Φροντίζουμε πάντοτε και ελέγχουμε τους συνεργάτες μας ώστε να λαμβάνουν τα ίδια μέτρα προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων με την Εταιρία μας κατά τη σχετική επεξεργασία η οποία δύναται να υλοποιηθεί μόνο στο πλαίσιο ρητής και έγγραφης εντολής μας..

Η κοινή χρήση των προσωπικών σας δεδομένων

Επίσης, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τα εξής τρίτα μέρη για τους σκοπούς που περιέχονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου:

Κυβερνητικές αρχές, φορείς επιβολής του νόμου και ρυθμιστικές αρχές για συμμόρφωση με νομικές απαιτήσεις

Εταιρείες πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, που διευκολύνουν τις πληρωμές σας προς εμάς και την παρακολούθηση περιστατικών απάτης, οι οποίες ενδέχεται να χρειαστούν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής για να πραγματοποιήσουν πληρωμές ή να διασφαλίσουν την ασφάλεια της συναλλαγής πληρωμής σας

Νομικούς και άλλους επαγγελματίες συμβούλους, δικαστήρια και φορείς επιβολής του νόμου σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, προκειμένου να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας που προκύπτουν από τη σύμβασή μας μαζί σας

Κοινωνικά δίκτυα: Μέσω του ιστότοπου μας ή πριν από την επίσκεψή σας στον ιστότοπο μας, ενδέχεται να έχετε πρόσβαση σε κοινωνικά δίκτυα τρίτων μερών. Όταν είστε εγγεγραμμένος με το λογαριασμό σας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θα λάβουμε τα προσωπικά δεδομένα που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας μέσα από αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σύμφωνα με τις ρυθμίσεις απορρήτου τους, προκειμένου να βελτιωθεί και να εξατομικευτεί η χρήση του ιστότοπού μας. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε συνδέσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον ιστότοπο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κοινοποιηθούν τα στοιχεία σας στον πάροχο του μέσου κοινωνικής δικτύωσής σας και, πιθανώς, να παρουσιαστούν στο προφίλ που διατηρείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να είναι προσβάσιμα σε άλλους στο δίκτυό σας. Συμβουλευτείτε τη δήλωση απορρήτου αυτών των τρίτων μερών παρόχων μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να μάθετε περισσότερα για αυτές τις πρακτικές. 

Cookie και παρακολούθηση ιστότοπου

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookie για να μπορούμε να βελτιώνουμε τις

υπηρεσίες που σας προσφέρουμε και να σας παρέχουμε συγκεκριμένες δυνατότητες που ίσως βρείτε χρήσιμες. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει cookie των συνεργατών μας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και διαφήμισης που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό. Επισκεφθείτε τους ιστότοπους των συνεργατών μας για πληροφορίες σχετικά με την πολιτική τους περί απορρήτου και cookie.

Τα cookie είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία μεταφέρονται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας μέσω του προγράμματος περιήγησής σας, ώστε να μπορούμε να αναγνωρίζουμε το πρόγραμμα περιήγησής σας και να παρακολουθούμε τους επισκέπτες του ιστότοπού μας. Με αυτό τον τρόπο κατανοούμε καλύτερα ποια προϊόντα και υπηρεσίες είναι καταλληλότερα για εσάς. Ένα cookie περιέχει τα στοιχεία επικοινωνίας σας, καθώς και πληροφορίες που θα μας επιτρέψουν να αναγνωρίσουμε τον υπολογιστή σας όταν περιηγείστε στον ιστότοπό μας, ώστε να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε να διεκπεραιώσετε την αγορά σας. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης δέχονται αυτόματα τα cookie, αλλά εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, ώστε να αποδέχεστε, να απορρίπτετε ή να διαγράφετε τα cookie. Η επιλογή «Βοήθεια» στη γραμμή εργαλείων των περισσότερων προγραμμάτων περιήγησης σάς εξηγεί πώς να αποτρέψετε το πρόγραμμα περιήγησής σας από το να αποδεχτεί νέα cookie, πώς να το ρυθμίσετε να σας ενημερώνει όταν λαμβάνετε ένα νέο cookie, ή πώς να απενεργοποιήσετε όλα τα cookie. Εάν επιλέξετε να αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις, ίσως διαπιστώσετε ότι ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες δεν λειτουργούν όπως προβλέπεται. Τα cookie που χρησιμοποιούμε δεν εντοπίζουν καμία πληροφορία που έχει αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookie και πώς να αποτρέψετε την εγκατάστασή τους, επισκεφτείτε τον ακόλουθο ιστότοπο: http://www.allaboutcookies.org.

Χρησιμοποιούμε λογισμικό εντοπισμού για να παρακολουθούμε τα πρότυπα της κίνησης των πελατών μας, καθώς και τη χρήση του ιστότοπου, ώστε να βοηθηθούμε στην ανάπτυξη του σχεδιασμού και της διάταξης των ιστότοπων. Το εν λόγω λογισμικό δεν μας επιτρέπει να καταγράφουμε κανένα προσωπικό στοιχείο πελάτη.

Τα δικαιώματά σας για προστασία των δεδομένων

Κάτω από ορισμένες συνθήκες και βάσει νόμου, έχετε το δικαίωμα:

·  Να πληροφορείστε αν διατηρούμε προσωπικά δεδομένα σας και, αν ναι, ποια είναι τα δεδομένα αυτά και γιατί τα διατηρούμε/χρησιμοποιούμε. 

·  Να ζητάτε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (κοινώς γνωστό ως «αίτημα πρόσβασης του υποκειμένου των δεδομένων»). Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων σας που διατηρούμε και να ελέγχετε αν τα επεξεργαζόμαστε νόμιμα.

·  Να ζητάτε τη διόρθωση των προσωπικών δεδομένων σας που διατηρούμε. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να διορθώνετε τυχόν ελλιπείς ή ανακριβείς πληροφορίες που έχουμε για εσάς.

·  Να ζητάτε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ζητάτε να διαγράψουμε ή να καταργήσουμε προσωπικά δεδομένα όπου δεν υπάρχει κανένας λόγος για να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε. Επίσης, έχετε το δικαίωμα να ζητάτε από εμάς να διαγράψουμε ή να καταργήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όπου έχετε ασκήσει το δικαίωμα ένστασης στην επεξεργασία τους (βλ. παρακάτω).

·  Να αντιτάσσεστε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όταν επικαλούμαστε έννομο συμφέρον (ή συμφέρον τρίτου), αλλά η συγκεκριμένη κατάστασή σας σας κάνει να θέλετε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία τους για τον λόγο αυτόν. Επίσης, έχετε το δικαίωμα αντίταξης όταν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.

·  Να αντιτάσσεστε στην αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, όπως η δημιουργία προφίλ, που δεν πρέπει να αποτελεί αντικείμενο αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων χρησιμοποιώντας τα προσωπικά σας δεδομένα ή το προφίλ σας.

·  Να ζητάτε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σας επιτρέπει να μας ζητάτε να διακόψουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, για παράδειγμα, εάν θέλετε να διαπιστώσουμε την ακρίβειά τους ή τον λόγο επεξεργασίας τους.

·  Να ζητάτε τη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε εσάς ή άλλο μέρος (κοινώς γνωστή ως δικαίωμα «φορητότητας δεδομένων») σε ηλεκτρονική και δομημένη μορφή. Αυτό σας επιτρέπει να λαμβάνετε τα δεδομένα σας από εμάς σε ηλεκτρονικά χρησιμοποιήσιμη μορφή και να μπορείτε να διαβιβάζετε τα δεδομένα σας σε άλλο μέρος σε ηλεκτρονικά χρησιμοποιήσιμη μορφή.

· Ανάκληση συγκατάθεσης. Στις περιορισμένες περιπτώσεις όπου ενδεχομένως έχετε παράσχει τη συγκατάθεσή σας για συλλογή, επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων για συγκεκριμένο σκοπό, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας για τη συγκεκριμένη επεξεργασία. Αφού λάβουμε την ειδοποίηση ότι έχετε αποσύρει τη συγκατάθεσή σας, θα πάψουμε να επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας για το σκοπό ή τους σκοπούς για τους οποίους είχατε αρχικά συμφωνήσει, εκτός εάν έχουμε άλλη νομική βάση για να το πράξουμε νόμιμα.

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε κάποιο από αυτά τα δικαιώματα, θα πρέπει να αποστείλετε σχετική επιστολή στην Εταιρία ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ekstasi-lingerie.gr ή και με έγγραφο αίτημα σας που μπορεί να υποβληθεί εντύπως στο κατάστημα.
Σε περίπτωση άσκησης ενός εκ των ως άνω αναφερομένων δικαιωμάτων σας, η Εταιρία θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος σας εντός (1) μηνός από την υποβολή και ταυτοποίησή του, ενημερώνοντάς σας γραπτώς για την ικανοποίηση του αιτήματός σας, ή τους λόγους που εμποδίζουν την άσκηση του σας σχετικού δικαιώματος, ή και την ικανοποίηση ενός ή και περισσότερων εκ των ως άνω αναφερόμενων δικαιωμάτων σας σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων.
Ειδικότερα για την ανάκληση συγκατάθεσης χρήσης της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης αυτή μπορεί να υλοποιηθεί και ηλεκτρονικά ακολουθώντας το σχετικό link και τις παρεχόμενες οδηγίες που ενσωματώνονται σε κάθε σχετική επικοινωνία (unsubscribe).
Επιπλέον, εάν θεωρείτε ότι παραβιάζεται κάποιο δικαίωμα σας ή έννομη υποχρέωση της Εταιρίας αναφορικά με την προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δύναστε να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή. Καθώς η ekstasi-lingerie.gr είναι ελληνική εταιρία, αρμόδια εποπτική αρχή για τον έλεγχο της συμμόρφωσής της είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)».

Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε κάποιο τέλος για να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα υπόλοιπα δικαιώματα). Εντούτοις, ενδέχεται να σας χρεώσουμε ένα εύλογο τέλος, σε περίπτωση που το αίτημά σας για πρόσβαση είναι σαφώς αβάσιμο ή υπερβολικό. Εναλλακτικά, σε τέτοιες περιπτώσεις ενδέχεται να αρνηθούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας.

Ίσως χρειαστεί να σας ζητήσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες για να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να διασφαλίσουμε το δικαίωμά σας για πρόσβαση στα δεδομένα σας (ή για άσκηση οποιουδήποτε από τα υπόλοιπα δικαιώματά σας). Αυτό είναι ακόμη ένα σημαντικό μέτρο ασφαλείας, ώστε τα προσωπικά δεδομένα να μην αποκαλύπτονται σε κανένα άτομο που δεν έχει το δικαίωμα να τα λάβει.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου

Η Πολιτική Απορρήτου ενδέχεται να αλλάζει ανά διαστήματα και οποιεσδήποτε αλλαγές στη δήλωση απορρήτου θα σας κοινοποιούνται μέσω email ή ειδοποίησης στον ιστότοπό μας.